lørdag 21. mars 2009

Vi snakker lørdagspizza ;)

Det snør og snør og snør... Hadde rett og slett ikke lyst å gå ut i dag. Sov lenge og brukte deretter lang tid på badet :) Vasket klær og støvsugde stua. Men så bestemte jeg meg for å invitere Cathrine på besøk. Ble en skikkelig kosekveld med hjemmelaget pizza og tv :)
I mangel på fakler til hyggelig mottakelse, utnyttet jeg det faktum at det har snødd kraftig hele dagen, og at det derfor var masse løs-snø i skavelen ved inngangen: Jeg stakk knyttneven ned i snøen og puttet deretter et telys i hullet.
Og vips, hadde jeg ei fin snølykt :)

torsdag 19. mars 2009

Face lift

Nå som sola er tilbake og våren nærmer seg, syntes jeg det var på tide med en litt ny look på bloggen :) Kommer sikkert flere endringer etterhvert. Ha en strålende dag, venner!

lørdag 14. mars 2009

YesStyle Fashionista

YesStyle Fashionista
Dette settet lagde jeg for en konkurranse på polyvore.com, nettsida der jeg lager bildene :) Gøy!
YesStyle Fashionista - by murta on Polyvore.com

torsdag 12. mars 2009

Marte steller hjemme

Har vært flink vertinne og husmor i dag :) Startet kl 10 med å støvsuge møblene og hele leiligheta, skifte på senga, vaske og stryke klær. Full musikk! Brukte hele formiddagen på det. Så handlet jeg mat i nærbutikken her. Ved femtiden kom tante og kusine Helena (snart 6) på besøk. Superkoselig! Bendik reiser til Svalbard i kveld, og Helena ble litt bekymret for at han skal bli spist av en isbjørn mens han er der... Satser på at det går bra ;) I går var jeg på besøk hos Ragnhild -endelig! Vi hadde koselig jentekveld med film og godis. Perfect! Så filmen "Made of Honour" og den var jo supersøt :) Reiser hjem til Bardufoss i morgen tidlig, så nå skal jeg pakke litt. God helg, folkens!

søndag 8. mars 2009

onsdag 4. mars 2009

Blid igjen :D

Fant hanskene mine i dag!! Hurra, ble så glad! Spiste lunsj på Fruens Under med mamma, pappa, tante og onkel :) Veldig koselig!! I dag åpnet en ny kafé på Nerstranda :) Jordbærpikene heter den, og det var blitt kjempeflott der :) Deilige kaker og småretter på menyen. Vi var der i ettermiddag sammen med Annabell :) Cathrine og jeg gjorde så et nytt forsøk på kinoen, og i dag hadde vi rett klokkeslett :D "Han er faktisk ikke interessert" var en søt og morsom feel-good-film. Herlig! I morgen skal vi se "Bruder i krig" :D Forresten synes jeg det er en uting at alle skal springe ut av salen med det samme rulleteksten begynner. Det er jo ofte morsomme innslag i og etter som man går glipp av for folk står i veien!! Filmen er slutt når rulleteksten er slutt, basta!

tirsdag 3. mars 2009

Sur.

Oppdaget i går at butikken Fryd skulle opphøre og at de solgte ut alle varene på salg (-30%). Åj, tenkte jeg, jeg har en tilgodelapp der på 350 kr som jeg må få brukt opp. Så jeg var der lenge for å finne ut hva jeg skulle kjøpe for pengene. I dag hadde jeg med meg lappen og da jeg endelig hadde bestemt meg og skulle betale, får jeg vite at de ikke tar imot tilgodelapper eller gavekort lenger for hele kjeden er konkurs!! Det er jo bare slemt! Tilgodelappen fikk jeg etter å levert inn et pledd jeg hadde kjøpt som viste seg å være full av hull, -altså en reklamasjon. Alt de kunne gi meg var adressen til en advokat i Sandvika som jeg kunne skrive til og få pengene tilbake, men det kunne bli vanskelig. Det er jo mine penger!! Kunne jeg ikke få velge meg en vare, -de blir sikkert å kaste det de ikke får solgt uansett. Dårlig gjort. Etterpå fant jeg ut at jeg hadde mistet hanskene mine, og da Cathrine og jeg møttes på kinoen var filmen slutt!! For en dag... haha!

Heldigvis ble det en koselig kveld likevel! Først var jeg på hotellet sammen med mamma og pappa. Så serien fra Husøya og fikk oss en god latter :D Så gikk Cathrine og jeg på kafé etter bomturen på kino. Veldig koselig!

søndag 1. mars 2009

Coffee, tea or me?

Coffee, tea or me?
-by M

Koselig søndagspyssel :) Liker å klippe og lime fra magasiner, og nå kan jeg også gjøre det på nett :) Me like!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...