mandag 30. november 2009

1 down, 3 to go

Første eksamen overstått, - hurra! Likte oppgavene og skrev så blekket sprutet ;) Eneste jeg mislikte var at vi fikk skrive max 2-3 sider på de to lengste oppgavene, og jeg kunne sikkert skrevet det dobbelte på den ene i allefall. Men men... Han må jo ta hensyn til det når han retter. Godt å være i gang med eksamenstida. Torsdag er neste, så nå er det bare å lese videre :) Peis på! haha.

I morgen er det 1.desember og jeg skal prøve å komme med tips, ideer og info til dere hver dag :) I tillegg skal jeg prøve å finne noe personlig som skjer hver dag og får meg til å smile :)

søndag 29. november 2009

1.søndag i advent ♥


En herlig gjeng: Geir, Marielle, Noor og Birgitte :)


For en nydelig dag! Var strukturert og flink og leste på skolebiblioteket fra 11-16 :) Eksamen i morgen!! 16:30 møtte jeg Noor, Geir, Marielle og Birgitte til julegrantenning ved Papirbredden :) Gløgg, peppperkaker, julesanga og mykje fliring! Perfekt avkobling <3 Gikk med guttene til torget og der var også julelysene kommet opp og skøytebanen midt på torget åpna :) Utrolig flott!! Jeg elsker denne tida! Får masse energi og må bare smile fra øre til øre ;) Jeg har faktisk dåpsdag i dag også! Her feires alt som kan feires :p Ønsker alle ei herlig adventstid, - pass på å nyte den midt oppi eksamensstresset :) ♥ ♥ ♥



Geir, Murta og Noor på Ypsilon-brua :)


torsdag 26. november 2009

Ønskeliste

Har litt lyst å slå et slag for ønskelister i grunn. Er så vanskelig å vite hva folk egentlig ønsker seg, så hvorfor ikke fortelle hverandre det? Og veldig ofte kommer jeg ikke på noe når folk spør. Blir såklart kjempeglad uansett! Og det eneste jeg virkelig ønsker meg til jul i år er å kose meg hjemme i nord sammen med familien! ♥ Deilig mat, synge og spille, sove lenge, peiskos, pynte, kooooose oss!! Heimlengsel nå ja ;)
Men her er altså årets materielle liste dersom noen i familien skulle ha lyst å spleise på noe :)

1.Hvit iPhone
2. Hvite ørepropper til iPod
3. Italiensk språkkurs fra EarWorms
4. Dvd: The Proposal
5. Teskjeer med rosemønster fra Rice/Rafens 89,-/12stk
6. Gardner's Art through the Ages, international student edition. 13.utg.
7. Abonnement Elle Interiør/ Bolig Pluss/ Costume
8. Gulvpute fra Kid Interiør
9. Gavekort på billetta (kino/ teater/ Eurovision Song Contest)
10. Støvletta fra Bullboxer (39/40)


Ellers skal jeg til Roma i mars, så reiseguide, visuell ordbok og lommepenger kommer godt med ;)

onsdag 25. november 2009

Advents-tv

Neste tirsdag er 1. desember og det betyr kalendertid :) 

Årets adventskalendere på tv er følgende:
Jul i Svingen (NRK) 
Vazelina Hjulkalender (Tv2)
Jul i Tøyengata (Tv Norge)

Her er en oversikt over alle programmene fra jeg ble født og fram til i dag :) Artig å mimre litt! Hvor mange husker du? :)

1985: Jul i skomakergata (NRK)

1986: Teodors julekalender (NRK)

1987: Portveien (NRK)

1988: Jul i skomakergata (NRK)

1989: Vertshuset den gyldne hale (NRK) -med tegn og tale ;)

1990: Portveien (NRK)

1991: Teodors julekalender (NRK)

1992: Jul på Sesam stasjon (NRK)

1993: Jul i Skomakergata (NRK)

1994: Vertshuset den gyldne hale (NRK)
      The Julekalender (Tv2)

1995: Amalies jul (NRK) 
      Julefergå (Tv2)

1996: Jul på Sesam stasjon (NRK)
      The Julekalender (Tv2)

1997: Amalies jul (NRK)

1998: Jul i skomakergata (NRK)
      Julefergå (Tv2)

1999: Jul i Blåfjell (NRK)

2000: Amalies jul (NRK)
      Vazelina Hjulkalender (TV2)

2001: Jul i Blåfjell (NRK)
      Olsenbandens første kupp (TV2) 
      Nissene på låven (TvN)

2002: Månetoppen (NRK)
      Vazelina Hjulkalender (TV2)

2003: Jul i skomakergata (NRK)
      The Julekalender (TV2)
      Nissene på låven (TV Norge)


2004: Jul i Blåfjell (NRK)
      Olsenbandens første kupp (TV2)
      Ungkarsnissen (TV Norge)


2005: Jul på Månetoppen (NRK)
      Vazelina Hjulkalender (TV2)
      Nissene på låven (TV Norge)

2006: Jul i Svingen (NRK)
      Jul i Vallhall (TV2)
      Jul i Tøyengata (TVNorge)

2007: Barnas superjul  (med Willys Jul)  (NRK1 og NRK Super)
      Olsenbandens første kupp (TV2)
      Nissene på låven (TVNorge)

2008: Jul i Blåfjell (NRK)
     
The Julekalender (TV2)

Kilde: www.aktivioslo.no/juleguide/tv_kalender.php

tirsdag 24. november 2009

1 mnd til jul!! ♥

Åhh, jeg er så glad! :D Har framført og levert siste oppgaven for semesteret idag, og har fått godkjent alle 9 på første forsøk :D Hurra! Lov å være litt stolt av seg selv da vel :) Nå sitter jeg på biblioteket og prøver å få lest litt til eksamen. Nærmer seg med stormskritt nå! Har heldigvis lesedager ut uka nå slik at jeg kan ha fullt fokus. Eksamen på mandag!! Wish me luck :)























Her er designoppgaven jeg leverte i dag :) Skulle stilisere et afrikansk dyr, velge land og produkt, for så å designe logoen og uteseendet til produktet og tilslutt lage en plakat :)

søndag 22. november 2009

Sweet Sunday!

Sto opp til sol fra klar himmel på lørdag! Hurra! Pyntet meg i min nye røde kjole og gikk en liten tur til byen for å få utbytte av dagslyset. Er så mye fint å se nå når det nærmer seg jul og jeg får så lyst til å lage ting og pynte til jul :D Satt et par timer på skolebiblioteket og leste til eksamen og deretter gjorde jeg ferdig en designoppgave som skal leveres på tirsdag :) Godt!

I dag har jeg lest mer og laget ei tidslinje ut fra notatene mine :) Inne i en god arbeidssteam nå og det føles godt! For første gang har jeg funnet et studium der det føles fint å studere, og ikke eneste gang har jeg vurdert å slutte.

Ellers har jeg fått med meg finalen i Skal vi danse og Karsten vant fortjent! Fikk frysninger av første dansen! Mia sitt avslutningsshow var også fantastisk! Har så lyst å lære å danse og på nyåret byr det seg kanskje en sjanse...? ;) Gleder meg!


Bloggen har fått en litt ny look idag. Er bare for ei stund, - tenkte jeg måtte pynte litt til jul ;) Neste søndag er faktisk 1.søndag i advent! Og mandag er første eksamen. Tida flyr og eksamensnervene har satt inn. Derfor har jeg ikke vært så flink å oppdatere bloggen. Beklager!

lørdag 14. november 2009

Rosekos


Nå er rommet ryddet og vasket, har skiftet på senga og lagd deilig middag. Kjøpte meg vakre roser i dag, -måtte bare, de var så nydelige ♥ I kveld blir det brownies, kaffe latte og film. Bra plan spør du meg ;) Nyt helga! M

fredag 13. november 2009

Winter magic

Vi er snart midt i november. Timene med dagslys blir færre og færre, og utenfor vinduet drysser snøen som i en romantisk hollywoodfilm i kveld. Veldig stemningsfullt! Det nærmer seg jul og jeg kom over en nydelig førjulssang denne uka. Den heter "My Grown Up Christmas List" og jeg fikk lyst til å dele den med dere. Så her kommer for første gang på Sweet Dreams en filmsnutt tatt opp kun med webkamera :)

God helg, kjære venner! ♥

torsdag 12. november 2009

html er gøy! ...etterhvert ;)

Nå har jeg lært meg html-koding! Gjort et ærlig forsøk i allefall og en god start må jeg si :) Vi har hatt som oppgave å lage ei hjemmeside som skal være vår portfolio på nett. Artig oppgave! Først designet jeg sida i Photoshop og deretter satte jeg sammen elementene kun ved html-koding. Stolt :) Check it out på kommuniser.no ➛ studenter. I kveld har jeg også andre utgave av CocoChic :)

torsdag 5. november 2009

Coco Chic

Nå er jeg på nett to steder! Har opprettet en ny blogg faktisk! cocochic.blogg.no er adressen til den nye bloggen. Den nye skal ikke erstatte denne bloggen! Den er bare i tillegg :) Coco Chic er nemlig mitt magasin på nett :) De som kjenner meg vet at jeg elsker magasiner og ettersom jeg studerer Visuell Kommunikasjon tenkte jeg at dette kunne være et artig prosjekt :) Det har ingenting med skolen å gjøre, men er en måte for meg å trene på Adobe-programmene samtidig som jeg får holdt på med noe jeg elsker :) Så dette er en prøve! Spennende :) Håper du vil følge med på begge. Jeg skal legge ut link når jeg har oppdatert Coco Chic. Blir nok ikke så ofte som her, but still ;) xoxo

tirsdag 3. november 2009

Schweinerai

Så fikk jeg altså svineinfluensa. Lå strak ut med feber og vondt i kroppen etter skolen på fredag. Har vært syk hele helga, men denne uka er jeg i bedre form. Bare den stygge hosten ville gi seg. Må være hjemme fra skolen til fredag fordi jeg fortsatt kan smitte andre. Jaja, er bare å følge de råd man får.
Ute høljeregner og blåser det. Jeg har kokt meg en stor kopp Roiboosh-te, pakket meg inn i pledd og lytter til James Taylors album One Man Band. Utrolig behagelig musikk!

Det har blitt november siden sist jeg skrev og kommer noen datoer verd å merke seg:

  • Førstkommende lørdag, altså 7.november, er Den Store Kinodagen over hele landet, hvilket betyr kinobilletter til 1/2 pris hele dagen! Det kan man like :D 
  • Søndag 8.november er det Farsdag!
  • Lørdag 14. november slippes Jimmy Choo for H&M. Se hele kolleksjonen på nett allerede nå!
Skal jeg fortelle en hemmelighet? Allerede 6.desember slippes neste designkolleksjon fra H&M. En undertøyskolleksjon fra franske Sonia Rykiel! I februar fortsetter samarbeidet med Rykiel og da får vi en kolleksjon i strikk pluss accessories. Sonia Rykiel kalles gjerne "dronningen av strikk", så dette blir spennende. Men denne kolleksjonen er bare tilgjengelig i 250 butikker over hele verden, så vi får krysse fingrene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...