søndag 31. januar 2010

Coco Chic no3

Har hatt en liten pause fra den andre bloggen min nå. Er ganske tidkrevende å finne tema og bilder osv. Men skal skjerpe meg, for det er jo utrolig gøy! Så sjekk ut nyeste utgave av CocoChic :)

lørdag 30. januar 2010

Strax februar!

Rolig lørdagsmorgen :) Ute er det 8 minusgrader og det snør vannrett... snodig. Jeg nyter musikk, nyeste utgave av Vakre hjem&interiør og en god frokost :) Deilig! Har ingen store planer for dagen, men masse jeg har lyst å gjøre :) Har lyst å lage noe! Hmm... Vi får se ;) Godt med helg i allefall! Ellers er jeg vanvittig støl etter torsdagens treningsøkt, haha. Tydelig at det trengtes ;) Godt å komme igang, - er jo utrolig gøy når man først kommer over dørstokkmila ;)

Januar har gått utrolig fort! Om 1,5 mnd er jeg i Roma!! Blir fantastisk ♥ Men først er det februar, og her er noe å fylle den nye måneden med:

Karneval! - februar er karnevalsmåneden :) På med kostymer og ha det gøy!
14. feb: Valentine's Day - overrask din kjære, en venn eller han/hun du er betatt av. Alle blir glade for litt oppmerksomhet på alle hjerters dag :)
14. feb: Morsdag - Send en hilsen eller ring mamma, - det fortjener hun! :)
14. feb: Fastelavnssøndag - pynt ris med fjær og bak fastelavnsboller :) Kos!
15.-21. feb: Oslo Fashion Week - moteuka i hovedstaden med mange visninger :)
20. feb: Sonia Rykiel pour HM - før jul kom undertøyskolleksjonen og nå slippes kleskolleksjonen for kvinner og barn. HMs samarbeid med store designere er en suksess!

tirsdag 26. januar 2010

Moov your body :D

I dag har jeg meldt meg inn i treningssenteret Moov :D Flinkis :p hihi. Prøvde en time som kalles Bosu som er styrke-, balanse- og utholdenhetstrening på en bosu, altså en myk halvkuleformet step. Se bilde :) Veldig bra trening altså! Godt å komme i gang! Dessuten er det jo litt luxus å ha treningssenter i samme bygg som jeg bor :) Sweet! Og så har jeg fått kjøpt 3 pensumbøker av gutta jeg bor med :) Bra dag!

Velkommen til verden!

I dag fikk vi et tilskudd til familien! En liten gutt ☆ En av mine kjære fettere ble pappa for andre gang :) Utrolig koselig!

Gratulerer Anders, Anita og storebror Ask :) Stor stas!

søndag 24. januar 2010

Sent? Tidlig?

What a night! Perfekt kveld på hybelen i går! Vi som var hjemme i helga, - Jørn, Johannes, Katrine og meg, lagde taco sammen. Dekket bordet med levende lys og gjorde litt ekstra ut av det :) Etterpå hadde vi kunnskapsquiz fram til midnatt. Så hadde vi lyst å spille brettspill eller tv-spill, men hadde plutselig ingen av delene. Så da var det om å gjøre å være litt kreativ. Johannes skulle tidlig opp og la seg. Så ble Jørn quizleder med Spotify som verktøy, og Katrine og jeg skulle så gjette hvilken artist/sang/film/tv-serie osv ut fra hvilke sanger han spilte. Konkurranse såklart ;)  Det var helt fantastisk gøy!!! ♥ Musikk fra alle sjangre, tiår og med bonusspørsmål som krydder innimellom :) Helt genialt faktisk!! Og ganske frustrerende når du vet så vel hvem/hva du hører og ikke kommer på navnet pga tidspress. Ingen av oss var trøtte og vi la ikke merke til at tida fløy... Før Jørn plutselig sier: "Klokka er 6:30!!!" Er det mulig?? Likevel greide vi ikke helt å slutte etter 7 timer med non-stop quiz :D Så klokka 7 tok vi kveld... Jeg var skremmende lite trøtt, så Katrine og jeg satte like gjerne på film, kapret hver vår sofa og tok dynene ut. Så da ble det "The Proposal" og "The Devil Wears Prada" på morgenkvisten, med litt soving innimellom scenene. Helt absurd. Sitter fortsatt i pysjen og prøver å få vekket mine kjære venner. Kan bli en interessant og overtrøtt kveld... for ikke å snakke om morgendag :p Men ÅHH så gøy det var!

LOVE YOU!

♥.•°•.☆.•°•.♫.•°•.☆.•°•.♥

torsdag 21. januar 2010

Solfest


I dag er det soldagen i Tromsø. Soldagen er vel egentlig den dagen vi faktisk ser sola, men 21.januar er datoen som er grei å forholde seg til :) Det er også prinsesse Ingrid Alexandras bursdag i dag! 6 år og snart skolepike :) Utrolig søt er hun! Derfor bør dagen feires med solboller og smil ;) For meg er berlinerboller solbollene som gjelder, og hjemme fikk vi bare tak i dem rundt soldagen. Dermed smakte de ekstra godt :) Bildet tok jeg i Tromsø da sola kom tilbake i fjor. Deilig følelse å se gullet over åsen etter 2 mnd med mørketid. Nyt dagen, kjære venner!

Legger ved en nydelig sang om temaet av Ola H.Bremnes. Den finner du på plata Soløye fra Bremnes-søskenene. Nydelig nordnorsk musikk ♫♪ Hør den på Spotify :)


Gjensyn
Svartaste tia på året
Dagen e bære kveld
Lyset holdes ute
Mørtna e som et spjeld

Så gylle strålan fjellet
Langsomt skin de sæ ned
Farta e som i livet:
Kver dag et hanefjed

Soløyet sig over Hågen
Første gløtten i år
Hente frem ordan og si det:
Godt at dagan de går.

Ole H Bremnes

Fotogøy


Jeg har vært modell/intervjuobjekt for studiekatalogen for HiBu. Han som tok bildene heter Rune Guneriussen, og var veldig behagelig å jobbe sammen med. Settingen var avslappet, og bildene ble veldig naturlige. Dette sort-hvitt-bildet ble også brukt som forside på en brosjyre og kommer på hjemmesiden til Driv Inkubator, -et karrieresenter skolen er medeier i :) Gøy! Samme bilde i farger er i studiekatalogen, men selv likte jeg dette best. Ta en titt på hjemmesiden hans også :) Disse bildene har jeg tjuvlånt derfra fordi jeg synes de var litt morsomme og hadde lyst å dele dem med dere :) Enjoy!





















Alle foto: Rune Guneriussen

onsdag 20. januar 2010

FRiii

Dette semesteret har vi undervisningsfri hver onsdag, noe som egentlig er ganske deilig. En pustepause midt i uka :) Og en mulighet for å lese pensum og sortere forelesningsnotatene. Unnet meg 1 time ekstra på øyet i dag, og lagde meg deilig frokost :) Omelett med purreløk, hvitløk, soltørka tomat og krydder :) mums! Nå skal jeg gå meg en tur ut :) Venter i spenning om dagen på nyheter fra nord. Min kjære fetter skal bli pappa igjen, og terminen er i morgen ♥ Stas! Ønsker dere alle en nydelig dag!

søndag 17. januar 2010

Sko-ordbok :)


Har du noen gang lurt på hva uttrykk betyr når det kommer til fottøy? Her kommer ei sko-ordbok hentet fra Elle :) Kjekt å ha!

 





Stillett:
Hæl som er maksimum 1cm i diameter. Er hælen under 5cm høy kalles den kitten heel.
Pump:
Sko med hæl som er tykkere enn 1cm. Skoen har dyp utskjæring og ingen remmer eller spenner.
Peeptoe:
Sko med åpen tå.
Slingback:
Sko uten hælkappe, men med rem over hælen.
T-strap:
Sko med T-formet rem som går opp fra skoens utskjæring, over vristen og rundt hele ankelen.
Platå:
Tykk såle under forfoten.
Kilehæl:
Hæl som går i ett med fotsålen. Hulrommet mellom forfot og hæl er fylt ut.
Mary Jane's:
Sko oppkalt etter søsteren til hovedpersonen i Richard Outcaults tegneserie Buster Brown. Skoene kan være flate eller ha høy hæl, men har alltid sund tupp og rem rundt ankelen.

Det lille ekstra...

Kom over en sak om vektøkning dersom du spiser/drikker noe hver dag i ett år i tillegg til det vanlige kostholdet. Litt skremmende egentlig. Det er småting som vi kanskje ikke tenker over at vi putter i oss som kan gjøre stort utslag. Jeg skal absolutt unne meg det av og til, men kanskje ikke hver dag :) Her er tabellen:

Årlig vektøkning ved inntak hver dag i tillegg til det du vanligvis spiser:
1 flaske brus (0,33l) = 7 kg ekstra
1 glass rødvin (1,5dl) = 5,6 kg ekstra
1 kanelbolle = 8,8 kg ekstra
1 dl cashewnøtter = 19,7 kg ekstra
1 mariekjeks = 1,4 kg ekstra
1 caffe latte (helmelk) = 6,4 kg ekstra
50g melkesjokolade = 14,4 kg ekstra

Vinterfest


Falt for dette bildet jeg fant på nett :) Nyt!

lørdag 9. januar 2010

Studinen

Nå er den nye studiekatalogen for skolen kommet ut, og der har jeg blitt intervjuet :) Check it out! Hehe. Er også bilde av Tora, Noor (fra klassen) og meg her: www.hibu.no/studietilbud/design/ . Artig :D Er spent på de nye fagene vi har dette semesteret og håper det blir gøy! Yess!

Iskaldt i sør også!


Så var jeg tilbake i elvebyen igjen og her var det sannelig vinterlig her også :) Snoen fra elva gjør det iskaldt å vandre ute. Jeg gikk på skattejakt i kjelleren hjemme, og der fant jeg ei gammel skinnlue med øreklaffer, slik som faktisk er blitt moderne igjen! Det er pappa sin, men jeg lånte den med meg og den kom virkelig til nytte :) Takknemmelig for dunjakke også på slike dager!!

Hadde skole én dag og så var det helg igjen :D  Ikke dumt! hehe. I dag sto jeg opp til vakkert "påskevær" :) Sol fra klar himmel og snødekket landskap. Vakkert! Gikk til byen og tittet litt på januarsalget. Vel tilbake på hybelen kom pappa på Facebook og sa at mobilen min var funnet hos bokhandleren!! Jeg var sikker på det var den jeg kjente i jakkelomma da jeg gikk ute, men det var kameraet. B-A-J-S! Så var det bare å hyre seg og springe tilbake til byen. Heldigvis var det åpent og jeg fikk den tilbake uten problemer :) Så ringte jeg Geir i klassen som hadde prøvd å få tak i meg. Vi avtalte å møtes på kafé, og da hadde han med seg ei langstilka rød rose!! Så utrolig koselig!! Veldig glad for å ha fått så snille venner her! You made my day! :)

I kveld koser jeg meg på hybelen sammen med søte Katrine :) Guttene vi bor sammen med er på fest, mens vi nyter te og konfekt :D hehe. I går tok jeg influensavaksinen, så armen er litt øm, ellers bra :) Gikk inn på legekontoret i korridoren min litt på impuls for å spørre om de skulle fortsette vaksineringen. Så hadde de akkurat én dose klar og da var det like greit å ta den :) Ganske stolt ettersom sprøyter ikke har vært min sterkeste side :D Men det var virkelig ikke vondt!! Fikk utslett på hånda og prikking nedover fingrene etterpå. Det var visst et av de minst vanlige av de vanlige symptomene, - altså få som reagerer slik, men ikke farlig :)


Tok noen fine vinterbilder i går, så jeg deler dem med dere :) Jeg ble så fascinert av trærne i parken! Ser nesten ut som de er tegnet! Og så var det en nydelig liten paviljong der ♥ Me like!












onsdag 6. januar 2010

Kaldt, kaldere, kaldest!

Du vet det har vært kaldt når du ser på gradestokken og uttrykker: "Åh, det er jo bare 25 minus!" Vi har hatt tett på -30 hele denne uka og det er fantastisk vakkert! Helt klar himmel, måneskinn, stjerner og et blått lys som bare må oppleves :) Ned mot fjellene aner vi en ferskenfarge og om 15 dager kommer sola! Dette bildet tok pappa i adventa, det viser nedre del av boligfeltet og Istind :)
Nattas kaldeste var Røros med 41 minusgrader, i følge ordfører Vintervold. Hihi.

Siste dag av juleferien og i morgen reiser jeg sørover. Synes 3 uker har gåttalt for fort. Har hatt det heeelt fantastisk!!! ♥ ♥ ♥ Kosekosekosekoseflirekose :)

mandag 4. januar 2010

Pepperkaketips


Dersom du ikke rakk å bake pepperkaker før jul eller bare er veldig glad i disse småkakene, er det ingenting i veien for å lage en ny porsjon nå ;) Trykk ut hjerter med ei form og skjær et hakk opp. Når kaken er stekt kan du tre det på et glass melk, juice eller te :) Utrolig dekorativt og koselig å få servert!


Bilde: utklipp fra magasin for lenge siden

lørdag 2. januar 2010

Innekos ♥

Den siste uka har vi hatt fantastisk vakkert vintervær: 20-23 minusgrader og vakkert måneskinn :) Da er det deilig å fyre på peisen og varme seg på skinn og pledd! Tre mashmellows på pinner og stek på ilden i peisen, akkurat som man gjør på bål :) Kok kakao eller noe annet varmt og godt og KOS DEG!

Bilde: utklipp fra interiørmagasin for mange år siden :)

fredag 1. januar 2010

01.01.10



1. januar 2010 :D
Må bare øve meg litt på å skrive det :p
Nytt år og nye muligheter! Make the best of it!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...