søndag 31. oktober 2010

{november}

I morgen er det november, men ute skinner sola og veiene er bare. Hjemme har snøen kommet for flere uker siden. Ny måned, nye muligheter! November har faktisk mye å by på:
2/11: Priview på sesongens designsamarbeid LANVIN ♥ HM på hm.com
6/11: Den store kinodagen med halv pris på alle forestillinger
14/11: Farsdag 
23/11: LANVIN ♥ HM i utvalgte butikker

Som student merker jeg at måneden i hovedsak vil handle om eksamenslesing. Om fire uker starter maratonet for min del. Skal være flink pike! Snart er det lang og god juleferie og jeg gleder meg stort! I mellomtiden får vi gjøre vårt beste for å gjøre hverdagen litt mer glitrende ;)




Søndagsklem fra Murta på kafé :)

fredag 29. oktober 2010

{fredagsbarn}

For en god kveld! Ingenting spesielt som skjer, men jeg koser meg stort. Bobler av deilig energi og føler meg bra! Må nyte alle slike stunder :) Har bare lyst å danse, synge og skape! Har så mange fantastiske mennesker i livet mitt og jeg er uendelig glad i alle sammen! I går hadde vi halloweenfest og jeg stilte som isdronning inspirert av snøheksa i Narnia :) Elsker å lage kostymer ut fra ting jeg har hjemme og improvisere. Denne gang besto kostymet av: Bursdagskjolen min, saueskinnspute uten innmat som høy krage og tiara av julepynt fra Nille + ei gammel brosje. Som ytterplagg vrengte jeg kåpa mi som er foret med et fantastisk blankt, blått stoff :) Sminken var blek med innslag av grått og plomme. Snøkrystallen er klippet ut av vanlig papir og dekorert med litt glitter. Ellers hjalp det veldig med hvit mascara på bryn og vipper, og sukker (!) tilfeldig plassert med mer glitter på. Ble nok en legendarisk kostymefest sammen med mine fantastiske designervenner! Kreativ gjeng med mange fantastiske kostymer og genial rolleinnlevelse! Fabulous!! Kvelden endte på Teaterkafeen som for anledningen var dekorert med spindelvev i de gamle lyskronene og mørke roser. Topp stemning!

 
 
 

søndag 24. oktober 2010

{Art history and jazz tunes}

  
Foto: blog.herzio.com

Hører på Fredrika Stahl en søndagsmorgen. Hennes versjon av Twinkle Twinkle Little Star er helt nydelig! Hør den på Spotify :) Mye fint i en blanding av pop og jazz, engelsk, fransk og svensk. Deilig bakgrunnsmusikk mens jeg forsøker å fordype meg i designhistorie. Har en oppgave som ikke skriver seg selv, så her er bare å komme igang :) God søndag! Og husk å støtte Tv-aksjonen i dag :)

lørdag 23. oktober 2010

{Oslokos}

 
Grand Hotel arrangerer i samarbeid med Moods of Norway vaffelfredag første fredag hver måned :)Derfor sto denne herlige traktoren utenfor den fasjonable restauranten :p LOVELY!

Nøt en deilig fridag i hovedstaden i går ♥ Vakker høstsol og fin temp! Var effektiv og gjorde alle ærender på formiddagen. Kjøpte bl.a. ei skjønn vinterhvit kåpe for bare 399,-! Kupp spør du meg ;) Så møtte jeg pappa som va på dagstur for et møte. Han hadde god tid før han skulle fly nordover igjen på kvelden. SÅ koselig! Han hadde gjort en avtale med sin tremenning, som vi aldri har møtt, at vi skulle spise pizza på Egon kl 16. På tur dit sier pappa at neste oslotur må jeg prøve å få møtt min 4-menning Markus som jobber med grafisk design. Han kjenner vi også bare gjennom Facebook. I det vi kommer inn på Egon møter vi en annen 4-menning som vi kjenner og som bor på Bardufoss. Han sier at han er på seminar i byen og at han nå tar en matbit med sin fetter Markus! Altså han vi akkurat snakket om! Ganske sprøttt sammentreff! Vi joiner dem og etterhvert kommer også Siv som vi egentlig var der for å møte :) Rene slektstreffet! Kjempetrivelig! :) Etter middag ble jeg med Siv for å møte hennes sønn og datter som var på jobb. Dermed fikk jeg altså møte 4 nye slektninger på en dag. Artig! Herlig gjeng :)

{lørdag på kafé}


tirsdag 19. oktober 2010

mandag 18. oktober 2010

{mobilblogging}

Ok, skrev i sommer at jeg blogget fra iPhone og at det endelig fungerte - HAPPY! Men må innrømme det var litt tungvint. Dessuten var det ikke mulig å legge ut bilder og det er jo litt kjedelig. Så nå har jeg skaffet meg en app som ser ut til å løse problemet :) Mer HAPPY!

Dette bildet av Istind tok jeg i det jeg kom ut av flyet hjemme i høstferien :) Måtte bare dokumentere det deilige høstværet og puste inn den friske herlige lufta! Må bare oppleves!



- Posted using BlogPress from my iPhone

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...