tirsdag 11. desember 2012

11. DESEMBER


Mitt lille gudbarn på 3 år banka på hybeldøra mi og ga meg nybakte lussekatter! Det er fortsatt et par dager til luciadagen, men hva gjør vel det når verdens søteste serverer verdens beste lussekatter! L O V E. Nå nytes de sammen med fantastisk Nobelkonsert! Fin tirsdag :)

mandag 10. desember 2012

EVENTSKALENDEREN FORTSETTER

9. DESEMBER

Tok meg en oslotur til søndagsåpne butikker. Unnet meg endelig Sex and the City-samleboksen som jeg har ønsket meg i mange år! En litt kortere utgave er på kampanje nå, men på Oslo City hadde de satt ned sølvboksen også! HAPPY :D
På T-banen hjem ble jeg spurt etter autograf; - Du er Marion Ravn, er du ikke? Hahaha, fantastisk!

10. DESEMBER

Etter jobb dro Aileen og jeg til byen og nøt de vakre julegatene i hovedstaden. Vi ruslet gjennom et idyllisk julemarked midt i byen langs Karl Johan og barna gikk på skøyter i Spikersuppa. Da vi nærmet oss Grand Hotel, så vi et lite blitz-regn ved inngangen og vi stoppet opp for å se. Det var nesten ikke folk i området, så vi tenkte det ikke kunne være noe veldig spesielt... før vi plutselig innså at der sto Sarah Jessica Parker, mest kjent som Carrie i Sex and the City!! Og akkurat i det jeg fikk fiklet frem mobilen og knipse bilde, snudde hun seg og gikk inn på hotellet. Men opplevelsen var magisk uansett. SJP skal være vertinne for nobelpriskonserten i morgen og jeg gleder meg stort! Det er noe med den dama som fascinerer meg, og jeg visste ikke jeg likte henne så godt før jeg leste nyheten om at hun skulle være nobelvertinne og ble rørt til tårer. Jeg ble så paff! Men sånn var det nå en gang, og i dag fikk jeg altså se henne :) Litt senere gikk vi tilbake og greide å komme mye nærmere inngangen, og der sto selveste Jennifer Hudson! :D 1,5 meter unna!  For en dag!! Er så takknemmelig for at jeg er født med evnen til å glede meg over små og store ting. Dagens små hendelser fylte meg med boblende glede og jeg følte jeg gliste til alle i hele Oslo. Beste følelsen!!<3>

lørdag 8. desember 2012

EVENTSKALENDER

Planen var å lage den årlige adventskalenderen på bloggen, men -hoi- desember har vært superhektisk! - På en herlig måte :D Min julekalender i år har blitt å gjøre noe gøy hver dag!

1. DESEMBER

Juleverksted med venninner i Kongsberg: Pepperkakebaking og mye fliring!
Bare å kjøre inn til Kongsberg var som å kjøre inn i desember, for der var det full vinter, snøtung granskog, masse frost og klarvær. Vidunderlig! Vi 3 bakte hver vårt pepperkakehus, og jeg må nok innrømme at jeg har undervurdert vanskelighetsgraden på denne aktiviteten. Jeg har ikke bakt så mange pepperkakehus gjennom tidene, men i mitt hode har jeg alltid tenkt at dette var ett av mine skjulte talenter! Så feil kan man altså ta...

Men det var fantastisk gøy og på ett tidspunkt lå vertinna på gulvet og lo så tårene trillet! Jeg hadde den store skjelven med melisglasuren og prøvde desperat å få husets skjeve (og knekte) deler til å henge sammen mens lattertårene rant langs neseryggen. Til slutt satt jeg så fornøyd og beundret mitt lille mesterverk, for jeg var egentlig litt imponert over hvor fint det ble med tanke på utgangspunktet. Så gikk jeg rundt bordet for å fylle på med "lim" på inngangspartiet, og der måtte det minst ha vært orkan etter vinkelen på kortveggen å bedømme... Who knew! Byggeteknisk scorte det altså ikke så høyt, men tok det igjen på sjarmkvota ;) Jeg var komplett tildekket i melis og overtrent i lattermusklene da vi tok kveld. Fabelaktig start på denne deilige adventstida! 

2. DESEMBER

Julemarked på Bærums Verk. Som tatt ut av Skomakergata! Anbefales til alle som befinner seg i området! Men superkaldt!! Koselige små hus og boder med kunst, håndverk og designprodukter. Varme smultringer, gløgg og god stemning! Neste gang håper jeg vi får plass på Pannekakehuset for det var veldig lang kø denne første adventssøndagen :)

3. DESEMBER

Kafé med danske ELLE og juleinspirasjon. Prins Sverre Magnus sin bursdag og nyheten om ny tronarving på vei i London; prins William og hertuginne Kate venter sitt første barn :) Slikt gleder et royalt hjerte ;)

4. DESEMBER

Bloggtreff på Home & Cottage på Alnabru! Hvit gløgg med tørket eple og kanel, julecupcakes, hele butikken på tilbud, mulighet å dekke sin egen kuvert av ting fra butikken, introduksjon til hvordan gjengen produktansvarlige jobber (det frista!!), masse fine saker i butikken og en stor goodiebag på veien ut! FAB! Jeg ble også kjent med søte Kirsti med den fine bloggen 0479 :) Check it out! Hun har en give-away på gang, så klikk på bildet under for å delta :) Se også flere bilder fra kvelden på Home & Cottages blogg her :)

5. DESEMBER 

Besøk av min nabo og gode venninne fra nord: Den fabelaktige Annabell!
Middag, shopping, skravling og fliring, - Superkoselig!! Besøkte en skjønn liten kjolebutikk og jeg forelsket meg totalt i denne kjolen!! Mye mer flatterende på kropp enn på henger (selv om den var et par størrelser for stor). Jeg trenger den jo til oscarutdelingen!! ;) Og såklart til interiør de dagene av året man ikke går for vintage Hollywood glam! Kjære, kjære nissen...

6. DESEMBER 

Fikk plutselig en telefon fra min søte kollega Aileen. Hun lurte bare på om jeg ville ha en billett til LADY GAGA i Telenor Arena. Ca NÅ! Oppvarmingsartistene var allerede på scenen! En løpetur og et glass vin senere satt vi på bussen og da vi kom inn i storsalen ble lysene dempet og en av verdens største popstjerner kom på scenen... - til hest!! Magisk kveld! Storslått scenografi, over 20 kostymeskift, og hyberventilerende fans på scenen! Men plutselig tonet hun alt ned og satt alene ved pianoet og sang AMAZING! Dama kan jo faktisk synge helt sykt bra! Jeg fikk i allefall mer respekt for henne som artist etter dette :) Her kommer en filmsnutt av den sekvensen, sammen med noen flere bilder fra mobilen. Enjoy!


7. DESEMBER 

Julebord med venninner i Drammen. Middag og dessert på Jonas B. Gundersen etterfulgt av minifotoshoot i en vakker desemberpynta by! Skøytebane og vakre lysdekorasjoner på Bragernes Torg!

8. DESEMBER

Sov lenge før vi gikk til byen på lørdagsshopping i Drammen. Min kalendergave til meg selv ble et superkult undertøyssett jeg har ønsket meg hele høsten og som i dag var på ukestilbud! LOVE!!


Hvis resten av desember fortsetter i samme mønster blir det jo AMAZING!! <3>

lørdag 1. desember 2012

1. DESEMBER

Nå er den deilige adventstida her med mange forventninger og gjøremål. Jeg skal prøve å bidra til tips og kos her på bloggen :) Første råd er: Pust med magen, stress ned, nyt adventa og ikke sammenlign deg med alt og alle. Gjør tingene på din måte og du vil få den beste desember du kan få :) Dette er først og fremst tida for kos, glede og god stemning!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...