søndag 24. februar 2013

Vååååår i sikte!

FOR en deilig dag!!! Våknet til sol fra skyfri himmel! Det er varmegrader, snøen smelter og fuglene kvitrer :) Jeg startet dagen med å riste løs på Zumba med en superentusiastisk instruktør. Høy musikk, høyt tempo og mye shake shake shake! Lovely!

Etter en god dusj, spiste jeg lunsj mens jeg så på ett av Gry Sindings herlige "webinar". Hun er coach og gründer, og rett og slett ei utrolig entusiastisk og inspirerende dame med trøkk i! Nordlending er hun også ;)

Så var det på med røde lepper og store solbriller for å se på livet i hovedstaden, nærmere bestemt Majorstua :) kafé og kos før kino i kveld: Anna Karenina! Gledes :)

GLAD SØNDAG, folkens! Det e våååår ;)

torsdag 21. februar 2013

I'm here!


Har blitt lite blogging i det siste, ser jeg! I stedet har jeg blitt ganske aktiv på Instagram! :) Det er som en miniblogg der jeg deler øyeblikk og inspirasjon som dukker opp. Følg meg gjerne på @murta :)

Nå er det snart helg igjen! Håper det deilige solskinnet varer! Det fyller meg med positiv energi og en følelse av at våren nærmer seg :) HURRA!
Forrige helg ga jeg en ny opplevelse til meg selv; jeg dro på bryllupsmesse på Grand Hotel! Det kan sikkert virke litt pussig ettersom jeg verken er forlovet eller forlover ennå... Og, nei, jeg er ikke desperat ;) Faktum er at jeg elsker bryllup, estetikk og arrangementer. For meg er dette som en hobby! Jeg liker bryllup andre liker håndball. What's the difference?

Først var det utstillere med kjoler, borddekking, kort, reiser, accessories og kakesmaking. Deretter fikk vi omvisning i flere av Grands flotte suiter! Det i seg selv var jo en opplevelse :) Hotellet har huset mange stjerner og nobelprisvinnere :) Rommene hadde svært ulike uttrykk og noen av dem var nok større enn ei gjennomsnittlig leilighet i byen ;) Da omvisninga var over, åpnet dørene til rokokkosalen der Mona Grudt ledet ei flott kjolevisning. Ei prima ballerina danset og Øyvind Boye Løvold sang vakre "Anthem" fra Chess. Her kommer noen av bildene - enjoy!






















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...